Otkrijte besprijekornu ljepotu s trajnom šminkom

Trajna šminka inovativno je rješenje i pristup naglašavanju prirodne ljepote s dugotrajnim efektom. Tretman poznat i pod nazivom i mikropigmentacija podrazumijeva unos pigmenta pod kožu (usne i/ili obrve), stvarajući tako bolji učinak i vidljivost, što olakšava svakodnevicu svakome tko se odluči na taj korak.

Trajna šminka 

U Anne studiju, moguće je tretirati obrve (puder tehnika) i usne. U samom radu, Anamarija, ujedno i vlasnica salona, pristupa tehnici kvalitetno, predano i individualno, posvećujući se svakom klijentu sukladno njihovim željama i mogućnostima. Prednosti trajne šminke su višestruke. Otpornost na vanjske uvjete (ne ispire se), olakšava svakodnevicu (zamjena za klasični make up), održava svjež izgled cijeli dan, a idealna je opcija za one koji imaju alergije na drogerijsku šminku. Uz pravilno održavanje i njegu, postojanost trajne šminke može potrajati godinama, a održavanje (korekcija) preporučuje se svakih 1-2 godine radi osvježavanja boje, pigmenta i bolju vidljivost. Rezervirajte se za svoju konzultaciju i posavjetujte se koja tehnika vam najbolje odgovara.

Rezerviraj termin

Kvalitetni Proizvodi

Koristimo samo provjerene i vrhunske kozmetičke proizvode kako bi izbjegli iritacije i alergijske reakcije te postigli željene rezultate.

Čuvanje Higijene

Redovitim pranjem i mijenjanjem alata poput četka, spužva i kistova, spriječavamo nakupljanje bakterija i infekcija.

Zadovoljni kupci

Zadovoljstvo naših kupaca je naša najveća nagrada. S ponosom gledamo kako se naši zadovoljni kupci iznova vraćaju, osjećajući se sjajno i samopouzdano zahvaljujući našoj njezi i proizvodima.

Certificirani Eksperti 

Naše educirane i certificirane radnice jamče stručnost i kvalitetu usluga. S bogatim iskustvom i obukom, naš tim će vas osvježiti i uljepšati s pouzdanošću.

trajna šminka, puder obrve
trajna šminka, puder obrve

Briga nakon tretmana

Nakon završetka tretmana trajne šminke, važno je posvetiti pažnju adekvatnoj njezi kako bi se osiguralo pravilno zacjeljivanje i očuvanje boje. Evo nekoliko preporuka za održavanje:

7 savjeta za opću njegu nakon trajne šminke

1. Izbjegavajte pretjerani kontakt s vodom i parom. Prije tuširanja, preporučuje se umiti regiju lica ili područje s trajnom šminkom, prebrisati ga i nanijeti tanki sloj vazelina kako biste zaštitili područje od vlage.
2. Tijekom umivanja, izbjegavajte trljanje ili grebanje tretirane površine kako biste spriječili ljuštenje kože. Koristite mekanije ručnike ili papirnate ubruse za brisanje vlage s lica.
3. Redovito koristite antibiotsku kremu poput Bepanthena i vazelin kako biste potaknuli zacjeljivanje rane i održali vlažnost kože.
4. Izbjegavajte solarij i agresivne tretmane lica najmanje 30 dana nakon tretmana trajne šminke.
5. Ne koristite make-up na tretiranom području barem 7 dana nakon tretmana.
6. Izbjegavajte saune, bazene, vodenu paru i vruće kupke najmanje 7 dana nakon tretmana.
7. Izbjegavajte izlaganje moru ili bazenima barem 2 tjedna nakon tretmana

Njega Obrva

1. Pazite na suhoću i pucanje: Obratite pažnju na suhoću i pucanje kože oko obrva, ali nemojte dirati ili uklanjati krastice sami.
2. Koristite zaštitni faktor: Nanesite SPF 30+ kako biste zaštitili obrve od UV zračenja i spriječili neželjene posljedice.
3. Izbjegavajte sunce: Ne izlažite se direktnom suncu barem 10 dana nakon tretmana i koristite zaštitni faktor najmanje 30 dana nakon.
4. Nemojte pretjerivati s kremom: Koristite antibiotsku kremu i vazelin kako biste ublažili suhoću, ali nemojte pretjerivati kako biste izbjegli prekomjerni sjaj.

Njega Usana

1. Držite usne vlažnima: Nanesite vazelin ili druge hidratantne proizvode na usne kako biste spriječili pucanje i isušivanje.
2. Izbjegavajte ljutu hranu i napitke: Preskočite ljutu i vruću hranu te napitke barem 7 dana nakon tretmana.
3. Izbjegavajte poljupce: Držite se dalje od poljubaca barem 7 dana nakon tretmana.
Rezerviraj tretman

Cjenik

Trajna Šminka

  • Puder obrve135€
  • Korekcija puder obrva75€
    do 6 tjedna
  • Osvježavanje obrva100€
  • Trajna šminka usana200€
  • Korekcija trajne šminka usana70€
    do 8 tjedana
  • Osvježavanje usana100€
prije
Puder obrve
Prije
Poslje

Najčešće Postavljana Pitanja (FAQ):

Za sva dodatna pitanja i informacije slobodno nas kontaktirajte putem naših dostupnih
 kanala komunikacije.

1. Što je trajna šminka?

Trajna šminka je proces mikropigmentacije koji koristi sigurne pigmentacije kako bi se postigao dugotrajan efekt šminke na koži.

 

2. Kome se preporučuje trajna šminka?

Preporučuje se svima koji žele naglasiti prirodnu ljepotu, izraziti dijelove lica i uštedjeti vrijeme na svakodnevnom nanošenju šminke.

3. Koliko traje tretman trajne šminke?

Trajanje tretmana ovisi o području i stanju kože, ali uobičajeno traje od 2 do 5 sati za obrve i 2 do 3 sata za usne.

4. Zašto se radi korekcija trajne šminke nakon mjesec dana?

Korekcija se obavlja nakon mjesec dana kako bi se provjerio rad, ispravili nedostaci i postigao potpun rezultat tretmana.

5. Koliko je bolan tretman trajne šminke?

Tretman je gotovo bezbolan zahvaljujući anestetskoj kremi, a eventualne nelagode se mogu ublažiti novim nanošenjem kreme.

6. Kako se održava trajna šminka?

Trajnu šminku treba održavati čistom i hidratiziranom te izbjegavati kontakt s vodom, sunčevim zračenjem i kemijskim tretmanima.

7. Koje su kontraindikacije za trajnu šminku?

Osobe s određenim zdravstvenim stanjima poput dijabetesa ili autoimunih bolesti, kao i trudnice i dojilje, trebaju se konzultirati s liječnikom prije tretmana. Također, postoji niz drugih kontraindikacija koje se moraju uzeti u obzir.

Obavezna dokumentacija

Prije tretmana, Molimo pročitajte još sljedeće informacije o trajnoj šminki. Ako  je sve u redu, možemo početi sa tretmanom!