Šminkanje, vaš put do savršenog izgleda

Naša usluga šminkanja poboljšava izgled tako što koristimo odabrane vrhunske proizvode i tehnike kako bi se prekrile nepravilnosti i nesavršenosti na koži, istaknule oči, usne i druge karakteristike lica. Uz to, šminkom možemo postići različite stilove, od svakodnevnog dnevnog looka do glamuroznog izgleda za posebne prigode.

Profesionalno šminkanje 

Usluga profesionalnog šminkanja jedna je od omiljenih u Anne studiju. Spremate se na neku proslavu, vjenčanje, provod ili snimanje… ne brinite. Upotrebom kvalitetnih proizvoda, dugogodišnjim iskustvom rada na klijentima i raznim događanjima, garantiramo da naš make up ostaje cijelu noć na vašem licu. Usluga šminkanja traje otprilike 60 minuta, a uključuje konzultaciju, pripremu kože za make up i u konačnici sam proces kojim se želi postići željeni izgled.

Preporuka je da se dan-dva ranije obavi skincare rutina (peeling i maska) na licu, te depilacija nausnica i korekcija obrva kako bi postigli maksimalan efekt. Više o skincare rutini pročitajte ispod…

U Anne studiju moguće je zatražiti i probno šminkanje, te rezervirati termin za: vjenčanje (mladenke i uzvanici), razne prigode, snimanja, dnevni i/ili večernji look, edukaciju ili usavršavanje tehnike.

Rezerviraj šminkanje

Kvalitetni Proizvodi

Koristimo samo provjerene i vrhunske kozmetičke proizvode kako bi izbjegli iritacije i alergijske reakcije te postigli željene rezultate.

Čuvanje Higijene

Redovitim pranjem i mijenjanjem alata poput četka, spužva i kistova, spriječavamo nakupljanje bakterija i infekcija.

Zadovoljni kupci

Zadovoljstvo naših kupaca je naša najveća nagrada. S ponosom gledamo kako se naši zadovoljni kupci iznova vraćaju, osjećajući se sjajno i samopouzdano zahvaljujući našoj njezi i proizvodima.

Certificirani Eksperti 

Naše educirane i certificirane radnice jamče stručnost i kvalitetu usluga. S bogatim iskustvom i obukom, naš tim će vas osvježiti i uljepšati s pouzdanošću.

šminkanje
šminkanje

Upute za pripremu prije nanošenja make-upa

Pravilna priprema kože i oblikovanje obrva i nadusnica prije make-up tretmana osigurat će besprijekoran i dugotrajan rezultat šminke.

1. Priprema kože: Prije dolaska na make-up tretman, preporučuje se temeljito očistiti kožu lica kako bi se uklonile nečistoće i višak masnoće. Nakon čišćenja, hidratizirajte kožu odgovarajućom kremom kako biste osigurali glatku podlogu za make-up.
 
2. Piling kože: Jednom ili dva puta tjedno, prije tretmana make-upa, preporučuje se blagi piling kože lica kako bi se uklonile mrtve stanice kože i potaknula cirkulacija. To će rezultirati ujednačenijim tenom i boljom aplikacijom šminke.
 
3. Priprema obrva i nadusnica: Prije make-up tretmana, preporučuje se oblikovanje obrva i nadusnica prema želji. To može uključivati čupanje obrva kako bi se postigao željeni oblik i uklanjanje suvišnih dlačica s nadusnica. Ovo će osigurati uredan i definiran izgled lica nakon make-up aplikacije.
 
Slijedeći ove korake i pružajući odgovarajuću njegu, šminka će ostati lijepa i postojana dulje vrijeme.
Rezerviraj šminkanje

Cjenik

Šminkanje

  • Profesionalno šminkanje s trepavicama50€
prije
Puder obrve
Prije
Poslje

Otkrijte Moć Ljepote uz Naše Stručnjake

Profesionalnost i Ljubaznost na Vašoj Usluzi
Rezerviraj sada