Edukacije u salonu

Održavanje ljepote i zdravlja  noktiju je ključno za potpuni izgled i samopouzdanje. Naš salon nudi sveobuhvatne edukacije uključujući uređivanje noktiju, trajni lak noktiju i gel nokte, ugradnju i korekciju.

Kako Funkcionira ?

Edukacija počinje u 9 sati i završava oko 17 sati. Obavijestite modele da budu spremni na cijelodnevno sjedenje bez unaprijed određenih planova, s obzirom da točno vrijeme završetka može varirati. Modeli ne smiju biti stručnjaci u toj industriji ili imati planove za bavljenje istom djelatnošću. Trudnice i osobe mlađe od 16 godina nisu prihvatljivi kao modeli. Nemojte dolaziti na edukaciju s pratnjama. Tražite modele s urednim rukama i noktima, jer će se radovi fotografirati, te će to ujedno biti Vaš pokazni rad. Ako ne možete pronaći modela, moguće ga je organizirati, uz naknadu od najmanje 25€ po danu. Ova pravila samo zvuče jako strogo.

Na edukaciji ćete dobiti sve informacije potrebne za samostalan rad, naglašavamo važnost truda i vježbanja za postizanje optimalnih rezultata. Ako naiđete na probleme, slobodno nam se obratite.

OSNOVNA EDUKACIJA RUSKE MANIKURE I TRAJNOG LAKA

Edukacija traje 2 dana, od 9:00 do otprilike 17-18:00 sati, prilagođavajući se vašim potrebama i tempu učenja. Cijene edukacija dostupne su u našem cjeniku ispod, a akontacija od 25% plaća se unaprijed, unutar 5 dana od dogovora.

DAN 1:

Počinjemo s teorijskim dijelom o anatomiji nokta, bolestima i pravilima higijene. Upoznat ćete se s materijalima i proizvodima koje koristimo, te električnim uređajima. Nakon toga slijedi praktični rad na ruskoj manikuri na vlastitim prstima prije prelaska na modela u 12h. Model treba imati prirodne, zdrave nokte. Završavamo dan radom po vašem izboru, uz pratnju položaja sjedenja i oslonca ruku kako ne bi došlo do povrede zglobova. Preporučam barem 2 nokta french, da ga što bolje savladate.

DAN 2:

Započinjemo pripremom radne jedinice, a model dolazi u 9:30 h. Učimo skidanje materijala sa frezom i tekućinom za skidanje trajnog laka stoga model TREBA imati TRAJNI LAK sa izrastom. Dizajn radimo po vašoj želji. Na kraju dijelim par trikova za fotografiranje radova.

Adresa: Ulica doktora Ante Starčevića 5, 40000 Čakovec, preko pekare Junior. Parking kod Lidla ili Stop Shopa. Hranu ponesite sa sobom, a piće i materijal osiguravamo mi.

Ukoliko Vam odgovaraju uvjeti za edukaciju, lijepo Vas molim za  prijavu te potvrdu uplate na:

IBAN: HR9323400093230942261

REVOLUT: @grkavacana

Online plaćanje

Sljedeći termin

03.-04.05.2024.

SOLD OUT!

Bazna gel edukacija

Edukator: Tena Košak

Prijavi se

Sljedeći termin

07.-08.06.2024.

Bazna gel edukacija

Edukator: Tena Košak

Prijavi se

Online edukacijski videi

Uz naše praktične i detaljne edukacije u salonu, također nudimo edukativne videozapise. Ovi videozapisi traju između 15 i 20 minuta i namijenjeni su potpunim početnicima, pružajući im osnovna znanja o različitim beauty temama.

Kako Funkcionira ?

Korak 1: Popunite Online Onboarding Anketu

Nakon što ispunite naš online onboarding obrazac, bit ćete dodani u našu Whatsapp zajednicu gdje ćete redovito primati obavijesti o novim edukacijskim videima, sadržajima, informacijama o terminima, popustima, često postavljanim pitanjima i još mnogo toga.

Ondje ćete imati mogućnost odabrati jedan ili više naših edukacijskih videa. 

Ako već znate koji video sadržaj želite kupiti, možete direktno prijeći na korak 3.

Korak 2: Pregled i Odabir Videa

Na našoj web stranici, Instagram profilu i Whatsapp zajednici pronaći ćete širok izbor edukacijskih videa (trailera) koji pokrivaju različite teme iz područja ljepote. To uključuje šminkanje, izradu noktiju i druge tehnike. Pregledajte dostupne videe i odaberite one koji vas najviše zanimaju.

Korak 3: Plaćanje i Pristup Edukacijskim Videima

Za pristup odabranom videu: 

Uplatite iznos od 30€ na ispod navedeni IBAN ili Revolut račun. U opisu uplate navedite “Ime i Prezime + Google email korisnički račun” koji će imati pristup videu. Na primjer: “Anamarija Grkavac + anamarijagrkavac@gmail.com”. 

Nakon što primimo vašu uplatu, na mail ćete dobiti link sa kojeg ćete moći pristupiti edukacijskom video materijalu.

Svi videi su privatni YouTube videi i mogu se pregledavati s Google korisničkim računom iz opisa plaćanja. Pristup videima je neograničen i možete ih pregledavati na svim uređajima koliko god puta želite. 

Svaka osoba koja je platila pristup videu ima pravo na gledanje i korištenje materijala za vlastite potrebe. Zabranjeno je dijeljenje, kopiranje ili distribuiranje podataka za prijavu i materijala trećim osobama koje nisu platile pristup materijalima. Video materijali i sadržaj povezan s edukacijom su za osobnu upotrebu samo i ne smiju se kopirati ili distribuirati na bilo koji način. Korisnik je odgovoran za bilo kakvu zloupotrebu ili neovlašteno dijeljenje pristupnih podataka s drugima. Kršenje ovog pravila može rezultirati suspenzijom ili gubitkom pristupa edukacijskim materijalima, kao i drugim sankcijama po potrebi.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili problema s pristupom edukacijskim videima, slobodno nas kontaktirajte.

Telefon: +385996774004

E-maila: info@annebeautystudio.com

IBAN: HR9323400093230942261 Anamarija Grkavac

REVOLUT: @grkavacana

Cjenik

Trajni lak

  • Bazna edukacija400€

Gel tehnika

  • Gel tehnika i ruska manikura500€
  • Usavršavanje gel tehnike200€

Nokti Paket

  • Gel tehnika + trajni lak850€
    - u cijene nije uključen model(+25€ ili vlastiti model)

Online edukacije

  • Video edukacija30€

Otkrijte Moć Ljepote uz Naše Stručnjake

Profesionalnost i Ljubaznost na Vašoj Usluzi
Rezerviraj sada